Velkommen til Aleris Røntgen Porsgrunn!

Ved vår avdeling bruker vi det mest moderne utstyret til å utføre bildediagnostiske undersøkelser. Våre erfarne radiologer og radiografer garanterer at både selve undersøkelsene og tolkningen av disse utføres på beste vis.

Ved vår avdeling bruker vi det mest moderne utstyr til å utføre MRCTrøntgenultralyd og beinmassemålingVi holder til midt i Porsgrunn sentrum, i gåavstand fra jernbane og buss, og med gode og gratis parkeringsmuligheter.

Aleris Sykehus Drammen og Frogner

I Aleris ønsker vi å tilby våre pasienter et helhetlig og sømløst forløp fra diagnostikk til behandling, når det er behov for det.Vi har derfor et tett samarbeid med Aleris Sykehus på en rekke områder, både i Drammen og på Frogner i Oslo. I tillegg til et bredt medisinsk tilbud med spesialister innen en rekke fagområder har Aleris også egen overvektsklinikk og Norges ledende private kreftsenter

Time på dagen!

Hvis du ønsker å betale for undersøkelsen selv, kan vi tilby time på dagen, til de fleste undersøkelser. Som en hovedregel vil din henviser får svar i løpet av to virkedager på rutineundersøkelser. Les mer om Aleris Ekspress

Offentlig avtale

Vi har refusjonsavtale med det offentlige på en rekke undersøkelser. Det betyr at du kan bestille time hos oss, og kun betale vanlig offentlig egenandel på 245 kr. Henvisninger blir alltid vurdert ut ifra medisinsk alvorlighetsgrad og kliniske opplysninger fra din lege. Klikk her for oversikt over ventetider på offentlige timer

Hvordan får jeg time?

Du kan bestille time over telefon, web-booking eller ved personlig fremmøte. Vi må ha en henvisning for å kunne gjennomføre undersøkelsen. Denne kan du få hos din fastlege, spesialist eller andre som har rett til å henvise til radiologiske undersøkelser. Alle henvisningsblanketter kan brukes - selv når du ikke er henvist til Aleris. 

Dersom du har noen spørsmål vedrørende undersøkelsen, ber vi deg ta kontakt med oss i forkant.

Av sikkerhetsmessige årsaker oppfordrer vi alle våre kunder til å betale med bankkort.

Alle henvisninger kan brukes

Alle henvisninger til røntgen kan brukes hos oss, selv om det ikke står Aleris på selve henvisningen. Du står fritt til å velge hvor du vil ta røntgenundersøkelsen.

Strålevernforskriften krever at pasienten har henvisning for alle radiologiske undersøkelser, uansett om den betales privat eller av det offentlige. 

Har du ikke henvisning?

Bestill time hos lege ved Aleris - eller kontakt din fastlege.

Avbestilling av time

Avbestilling/endring av timer må skje senest 24 timer før undersøkelsen. For undersøkelser satt opp i helg eller mandager, må timen avbestilles senest kl. 10.00 fredagen før.

Hvis du ikke møter opp til avtalt time, må du betale et gebyr. For offentlige timer er dette gebyret på 640,-, for private timer er det full pris for hver undersøkelse.

I tillegg kommer et fakturagebyr på kr. 100,-.

Kontaktinfo Aleris Røntgen Porsgrunn

Telefonnummer
22434343
Telefontid
Mandag – torsdag kl 07.00 – 21.00
Fredag kl 07.00 - 18.00
Lørdag kl 10.00 - 15.00

Fax

67 21 09 00
E-postadresse
rontgen.post@aleris.no
Besøksadresse
C.E. Berg Hanssensgt. 26, 2. etg
3916 Porsgrunn
Åpningstider
Mandag - fredag kl 08.00 - 15.30
For MR har vi utvidede åpningstider:
Mandag - torsdag kl. 07.30 - 22.00
Fredager: kl. 07:00 - 19:00
Helgeåpent etter avtale.

Postadresse

Aleris Røntgen
Postboks 73
2001 Lillestrøm

Web-booking

Etter bestillingen vil du få et innkallingsbrev i posten som bekrefter timebestillingen.

Bestill time her!

Ring for timebestilling

Ønsker du å bestille time per telefon, hjelper vi deg gjerne på
tlf.: 22 43 43 43