Personvern

Behandling av personopplysninger

Aleris samler inn personopplysninger fra deg gjennom registrering av kontaktinformasjon i interesseskjemaer o.l. på våre nettsider eller gjennom en tredjeparts tjeneste.

Beskyttelse av dine private opplysninger er viktig for oss.  Vi vil kun bruke ditt navn og andre personopplysninger i overensstemmelse med personopplysningsloven. Vi henter inn slik informasjon kun i de tilfeller det er relevant for oss og for din befatning med Aleris. Behandling av disse personopplysningene skjer i henhold til norsk personvernlovgivning, som har som formål å sikre dine opplysningers konfidensialitet, integritet, tilgjengelighet og kvalitet.

Kontaktinformasjon som telefonnummer eller e-post brukes til å ta kontakt med deg som har registrert en timebestilling eller meldt interesse for å sette opp en konsultasjon med lege. Ved timebestilling på nett ber vi deg om å oppgi personnummer. Du kan trygt fylle inn dette og annen sensitiv informasjon i bestillingsskjemaet. Dataene overføres kryptert med SSL og lagres innenfor Norsk Helsenett.

Du har rett til å få innsyn i informasjonen som er lagret om deg og du kan be om å få slettet informasjon.

Ønsker du å få innsyn i informasjonen vi har om deg eller har andre henvendelser knyttet til personvern ta kontakt her: 22 18 01 00.

Web-booking

Etter bestillingen vil du få et innkallingsbrev i posten som bekrefter timebestillingen.

Bestill time her!

Ring for timebestilling

Ønsker du å bestille time per telefon, hjelper vi deg gjerne på
tlf.: 22 43 43 43