Aleris Røntgen Ålesund

1. juni 2018 åpner vår helt nye røntgenavdeling ved sykehuset i Ålesund! Vi har offentlig avtale fra åpningsdatoen.

Vi vil tilby:

Våre erfarne radiologer og radiografer garanterer at både selve undersøkelsene og tolkningen av disse utføres på beste vis.

I Aleris ønsker vi å tilby våre pasienter et helhetlig og sømløst forløp fra diagnostikk til behandling, når det er behov for det. Aleris Røntgen er en integrert del av Aleris Sykehus Ålesund, som har spesialister innen en rekke fagfelt. Sykehuset har svært korte ventetider for konsultasjon hos blant annet ortoped, plastikkirurg, gastrokirurg og gynekolog. 

Offentlig avtale

Vi har refusjonsavtale med det offentlige fra 1.juni 2018. Det betyr at du kan bestille time hos oss, og kun betale vanlig offentlig egenandel på 245 kr. Henvisninger blir alltid vurdert ut ifra medisinsk alvorlighetsgrad og kliniske opplysninger fra din lege. Klikk her for oversikt over ventetider på offentlige timer

 

Time på dagen!

Hvis du ønsker å betale for undersøkelsen selv, kan vi tilby time på dagen, til de fleste undersøkelser. Som en hovedregel vil din henviser får svar i løpet av to virkedager på rutineundersøkelser. Les mer om Aleris Ekspress

Hvordan får jeg time?

Du kan bestille time over telefon, web-booking eller ved personlig fremmøte. Vi må ha en henvisning for å kunne gjennomføre undersøkelsen. Denne kan du få hos din fastlege, spesialist eller andre som har rett til å henvise til radiologiske undersøkelser. Alle henvisningsblanketter kan brukes - selv når du ikke er henvist til Aleris. 

Dersom du har noen spørsmål vedrørende undersøkelsen, ber vi deg ta kontakt med oss i forkant.

Av sikkerhetsmessige årsaker oppfordrer vi alle våre kunder til å betale med bankkort.

Alle henvisninger kan brukes

Alle henvisninger til røntgen kan brukes hos oss, selv om det ikke står Aleris på selve henvisningen. Du står fritt til å velge hvor du vil ta røntgenundersøkelsen.

Strålevernforskriften krever at pasienten har henvisning for alle radiologiske undersøkelser, uansett om den betales privat eller av det offentlige. 

Har du ikke henvisning?

Bestill time hos lege ved Aleris - eller kontakt din fastlege.

Avbestilling av time

Avbestilling/endring av timer må skje senest 24 timer før undersøkelsen. For undersøkelser satt opp i helg eller mandager, må timen avbestilles senest kl. 10.00 fredagen før.

Hvis du ikke møter opp til avtalt time, må du betale et gebyr. For offentlige timer er dette gebyret på 640,-, for private timer er det full pris for hver undersøkelse.

I tillegg kommer et fakturagebyr på kr. 100,-.

Kontaktinfo Aleris Røntgen Ålesund

Telefonnummer
22 43 43 43
Telefontid
Mandag – torsdag kl 07.00 – 21.00
Fredag kl 07.00 - 18.00
Lørdag kl 10.00 - 15.00

Fax

67 21 09 00
E-postadresse
rontgen.post@aleris.no
Besøksadresse
Sundgata 12
6003 Ålesund
Åpningstider
Åpner 1. juni, oppdateres nærmere.

Web-booking

Etter bestillingen vil du få et innkallingsbrev i posten som bekrefter timebestillingen.

Bestill time her!

Ring for timebestilling

Ønsker du å bestille time per telefon, hjelper vi deg gjerne på
tlf.: 22 43 43 43